shadow

De virtuele maagband: snel, eenvoudig en veilig gewicht verliezen

De virtuele maagband helpt je op een veilige, eenvoudige en snelle manier met afvallen.
Vrijwel ongemerkt kilo’s verliezen, zonder te sporten of bewust op je eten te letten. Denk je dat dit onmogelijk is? Dan ken je de virtuele maagband nog niet!

Oorzaak overgewicht
Overgewicht wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door te veel eten. Sommige mensen eten te veel, omdat zij altijd honger hebben. Wanneer je altijd zin hebt in eten en nooit verzadigd raakt, is het moeilijk om een dieet vol te houden. Een virtueel geplaatste maagband kan je hierbij helpen.

Afvallen met een maagband
De maagband is een populair hulpmiddel in de strijd tegen overgewicht. De maagband zorgt ervoor dat je snel verzadigd raakt, waardoor je niet meer eet dan je lichaam nodig heeft.
Doordat je minder gaat eten, verlies je gewicht.

De nadelen van een fysieke maagband
Het laten plaatsen van een fysieke maagband is echter een grote ingreep. Je moet eerst door een medische molen en allerlei testen ondergaan. Om nog maar niet te spreken over de operatie zelf, de herstelperiode en de mogelijke bijwerkingen en complicaties. Zou het niet fijn zijn wanneer je wel de voordelen van een maagband kunt ervaren, maar niet de nadelen?

De voordelen van een virtuele maagband
Een virtueel geplaatste maagband helpt jou net als een fysieke maagband snel een verzadigd gevoel te krijgen. Je zult als vanzelf kleinere porties gaan eten zonder een hongergevoel te ervaren. Het resultaat is snel gewichtsverlies, zonder vervelende bijwerkingen als overgeven, misselijkheid en pijn. Bij deze methode heb je geen operatie nodig, in slechts enkele hypnose sessies kan jij moeiteloos gewicht gaan verliezen.

Neem vandaag nog contact met mij op om snel en eenvoudig gewicht te verliezen!