Privacyverklaring

Hypnose4all, gevestigd aan Wanschersweg 24, 7603 NR Almelo, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.hypnose4all.nl
Wanschersweg 24
7603 NR Almelo

Persoonsgegevens die wij verwerken:
Hypnose4all verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze dienst en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Aantal kinderen
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:
Hypnose4all verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:
– gezondheid

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Hypnose4all verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
-Om een dienst bij je af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming:
Hypnose4all neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Hypnose4all) tussen zit.
Hypnose4all gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen om persoonsgevens op te slaan:

Google mail
agenda.appoint

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:
Hypnose4all bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.
Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende van persoonsgegevens:

Papieren intake formulier bewaren we 5 jaar.

Delen van persoonsgegevens met derden
Hypnose4all verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:
Hypnose4all gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy.  Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone.
De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak.
Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.
Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.
Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Hypnose4all en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.
Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander,  door jou genoemde organisatie, te sturen.
Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@hypnose4all.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen.
Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart.
Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .
Hypnose4all wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.
Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:
Hypnose4all neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via info@hypnose4all.nl

Print Friendly, PDF & Email

Ervaringen

stopen met roken

★★★★★
5 5 1
Het gaat super met mij! Ik heb niet meer gerookt en denk er ook niet aan. Geen bijwerkingen, ik kan goed slapen en eet gezond. Ik ben niet aangekomen...ongelooflijk blij mee. Ik ga door op de ingeslagen weg. Heel erg bedankt voor je hulp!

een tevreden mens

★★★★★
5 5 1
In juli 2017 is door Jolanda Jager , in 3 hypnose sessies, bij mij een virtueel maagbandje geplaatst. Dit gaat in alle rust en stilte en na afloop ontvang je van Jolanda een gesproken hypnose-sessie die je thuis kunt afspelen tijdens je zelfhypnose. Wat mij na het plaatsen van de virtuele maagband is opgevallen is het volgende; - je hebt de hele dag een verzadigd gevoel, je mag wel eten, maar het hoeft gewoon niet zo nodig meer - geen last meer van verleidingen, je kunt alles gewoon laten liggen. - je hoeft nooit meer met een honger gevoel naar bed te gaan - je hoeft geen calorieën te tellen of voedsel af te wegen en dat geeft een enorme rust. - inmiddels ben ik toch al een paar kilo's kwijt ( en dat zonder al teveel moeite) Kortom; ik ben een tevreden mens

Krachtiger

★★★★★
5 5 1
Hypnose betekend best wel veel voor mij en heeft mij echt super geholpen met al mijn problemen en mijn angsten. ik sta nu echt veel beter in mijn leven door hypnose

Virtuele maagband

★★★★★
5 5 1
Mijn naam is Gea en ben 53 jaar. Heb al jaren een probleem met mijn gewicht. Op het internet zag ik afvallen met hypnose ! Heb hier wat over gelezen op het internet en er over nagedacht. En ben aan het avontuur "afvallen met hypnose" begonnen bij Jolanda. Ons eerste contact verliep hartelijk en vertrouwelijk (was voor mij erg belangrijk) Ik moest me toch aan Jolanda "overgeven". Ben aan de 1ste sessie met vertrouwen begonnen. Er gebeurde heel veel, van blij, verdrietig en tevreden ontspannen Het voelde goed en ik was er gewoon bij. Het was niet vaag of raar. Na de 1ste voelde ik mij ontspannen en erg goed. De 1ste week gebeurde er zoveel ik viel van de een in de andere verbazing. -ik ging meer water drinken. -liet de koekjes en snoepjes links liggen. -schepte mijn bord niet meer vol. -ik had geen trek. En viel 2kg af!!! En voelde mij heerlijk De 2de sessie. Daar ging ik ontspannen naar toe, ik wist wat er zou gebeuren. Deze week was de verbazing niet meer zo groot, maar wel bijzonder. Het ging hier om mijn maagband te plaatsen. Sinds dien eet ik echt minder, ben sneller vol. En toch voel ik me goed. De 3de sessie. Ging de maagband nog wat strakker. En ze heeft mij geleerd om de hypnose zelf te kunnen doen. Met hulp van Jolanda. Elke avond ga ik even in "hypnose" om even een moment voor mezelf te hebben. Al met al ben ik blij dat ik het gedaan heb. Ondanks dat ik septisch was. Maar het heeft me meer gebracht ik kan mezelf gemakkelijker ontspannen Voel me goed. Ik val nog steeds af, daar ben ik echt heel blij. Ik heb bijna een jaar stil gestaan viel niet af, maar sinds mij hypnose val ik af, In totaal bijna 4kg en ik val gezond af. Jolanda heel hartelijk bedankt.