Met een virtuele maagband vliegen de kilo’s er af
Wat betreft overgewicht is er goed en slecht nieuws te melden. Uit onderzoek van het CBS blijkt dat ongeveer 43.1 procent van de Nederlandse bevolking te zwaar is. Maar gelukkig besluiten steeds meer Nederlanders om gezonder te gaan leven. Ze vallen bijvoorbeeld flink af met behulp van de virtuele maagband. Het kost weinig moeite, bespaart een hoop stress en de kilo’s vliegen er af.

Virtuele maagband plaatsen
De populariteit van de virtuele maagband is de afgelopen tijd sterk toegenomen. Niet heel verrassend als je bedenkt hoe eenvoudig je met deze techniek afvalt. Een virtuele maagband wordt in alle rust en stilte geplaatst tijdens enkele hypnose sessies. Je bent volkomen ontspannen en ervaart veel minder stress dan wanneer er een echte maagband moet worden geplaatst. Normaliter voer je diverse gesprekken met een arts en moet je naar het ziekenhuis. Bij een virtuele maagband is daar geen sprake van. Toch is het effect precies hetzelfde als bij een gewone maagband. Je hebt de hele dag een verzadigd gevoel en eet daardoor meteen minder. Bovendien hoef je geen calorieën te tellen of voedsel te wegen zoals bij andere diëten. Je raakt in alle rust flink wat kilo’s kwijt zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Dit maakt de virtuele maagband de ideale manier om af te vallen.

De vele mogelijkheden van het onderbewustzijn
Steeds meer mensen ontdekken dat er veel te bereiken valt met hypnose. Zo helpt het onder andere tegen angsten, stoppen met roken en het kwijtraken van de nodige kilo’s. Het onderbewustzijn van de mens heeft zeer veel mogelijkheden die nog onvoldoende zijn ontdekt. Met de virtuele maagband is er gelukkig een belangrijke stap gezet. Inmiddels hebben tientallen mensen mooie resultaten bereikt met de virtuele maagband. De reacties zijn na afloop dan ook zeer positief.

Binnen korte tijd weer fit, slank en energiek
Na het plaatsen van de virtuele maagband ervaar je geen bijwerkingen. Wel zul je merken dat je minder trek hebt. Eten ‘hoeft’ niet meer. Het is een fijn gevoel om niet met honger naar bed te gaan! Misschien ben je in eerste instantie nog een beetje sceptisch over hypnose en de virtuele maagband. Het is echt iets wat je zelf zult moeten ervaren. Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak en ontdek hoe je binnen korte tijd weer fit, slank en energiek wordt!

Print Friendly, PDF & Email

Ervaringen

een tevreden mens

★★★★★
5 5 1
In juli 2017 is door Jolanda Jager , in 3 hypnose sessies, bij mij een virtueel maagbandje geplaatst. Dit gaat in alle rust en stilte en na afloop ontvang je van Jolanda een gesproken hypnose-sessie die je thuis kunt afspelen tijdens je zelfhypnose. Wat mij na het plaatsen van de virtuele maagband is opgevallen is het volgende; - je hebt de hele dag een verzadigd gevoel, je mag wel eten, maar het hoeft gewoon niet zo nodig meer - geen last meer van verleidingen, je kunt alles gewoon laten liggen. - je hoeft nooit meer met een honger gevoel naar bed te gaan - je hoeft geen calorieën te tellen of voedsel af te wegen en dat geeft een enorme rust. - inmiddels ben ik toch al een paar kilo's kwijt ( en dat zonder al teveel moeite) Kortom; ik ben een tevreden mens

Afvallen mbv virtuele maagband

★★★★★
5 5 1
Ik ben er blij mee Jolanda. Door de hypnose krijg je echt een andere kijk op eten. Nog nooit zo relaxed een dieet gevolgd. Tussen normale maaltijden door totaal niet met eten bezig zijn, en niks geen getel van calorieën...Heel apart maar het werkt. Dank je wel Jolanda!

stopen met roken

★★★★★
5 5 1
Het gaat super met mij! Ik heb niet meer gerookt en denk er ook niet aan. Geen bijwerkingen, ik kan goed slapen en eet gezond. Ik ben niet aangekomen...ongelooflijk blij mee. Ik ga door op de ingeslagen weg. Heel erg bedankt voor je hulp!

16 kilo afgevallen

★★★★★
5 5 1
Hoi Jolanda. Ik wil laten weten hoe het met me gaat. Ik ben 24 jan voor het eerst bij je geweest. Zijn nu aantal weken verder en het gaat super. Ben al 16 kilo kwijt. Soms sta ik een week stil en zo val ik 2 kilo per week af. Ik eet netjes 3 maaltijden. Geen honger gevoel. En eet gewoon met de pot mee. Tuurlijk denk ik soms nog aan chips en af en toe pak ik het ook. Maar dan is het weer klaar. Nu dik 2 wk geleden dat ik chips gepakt heb. Taal dr niet naar dan. Terwijl ik normaal elke dag een zak nam. Heel bijzonder allemaal en ben dan ook super blij dat ik de stap genomen heb om naar jou toe te gaan. Regelmatig luister ik wel je audioberichtje af voordat ik ga slapen. Ik vertel iedereen die het maar horen wil. Nogmaals ik heb er geen seconde spijt van. Gr. H.

Krachtiger

★★★★★
5 5 1
Hypnose betekent best wel veel voor mij en heeft mij echt super geholpen met al mijn problemen en mijn angsten. ik sta nu echt veel beter in mijn leven door hypnose

Virtuele maagband

★★★★★
5 5 1
Mijn naam is Gea en ben 53 jaar. Heb al jaren een probleem met mijn gewicht. Op het internet zag ik afvallen met hypnose ! Heb hier wat over gelezen op het internet en er over nagedacht. En ben aan het avontuur "afvallen met hypnose" begonnen bij Jolanda. Ons eerste contact verliep hartelijk en vertrouwelijk (was voor mij erg belangrijk) Ik moest me toch aan Jolanda "overgeven". Ben aan de 1ste sessie met vertrouwen begonnen. Er gebeurde heel veel, van blij, verdrietig en tevreden ontspannen Het voelde goed en ik was er gewoon bij. Het was niet vaag of raar. Na de 1ste voelde ik mij ontspannen en erg goed. De 1ste week gebeurde er zoveel ik viel van de een in de andere verbazing. -ik ging meer water drinken. -liet de koekjes en snoepjes links liggen. -schepte mijn bord niet meer vol. -ik had geen trek. En viel 2kg af!!! En voelde mij heerlijk De 2de sessie. Daar ging ik ontspannen naar toe, ik wist wat er zou gebeuren. Deze week was de verbazing niet meer zo groot, maar wel bijzonder. Het ging hier om mijn maagband te plaatsen. Sinds dien eet ik echt minder, ben sneller vol. En toch voel ik me goed. De 3de sessie. Ging de maagband nog wat strakker. En ze heeft mij geleerd om de hypnose zelf te kunnen doen. Met hulp van Jolanda. Elke avond ga ik even in "hypnose" om even een moment voor mezelf te hebben. Al met al ben ik blij dat ik het gedaan heb. Ondanks dat ik septisch was. Maar het heeft me meer gebracht ik kan mezelf gemakkelijker ontspannen Voel me goed. Ik val nog steeds af, daar ben ik echt heel blij. Ik heb bijna een jaar stil gestaan viel niet af, maar sinds mij hypnose val ik af, In totaal bijna 4kg en ik val gezond af. Jolanda heel hartelijk bedankt.