shadow

Afvallen met een virtuele maagband

Een virtuele maagband klinkt voor sommige mensen misschien een beetje eng, maar het is juist een zeer veilige manier om af te vallen. Wat is een virtuele maagband precies en waar moet je rekening mee houden?

Wat is een virtuele maagband?
Een virtuele maagband moet je niet zien als een echte maagband die middels een operatie wordt aangebracht. In plaats daarvan word je onder hypnose gebracht en krijg je het idee in je hoofd geprent alsof je een virtuele maagband hebt. Dat betekent dat je minder snel trek hebt en veel sneller een vol gevoel hebt. Hierdoor kun je gemakkelijker afvallen, zonder dat je te maken hebt met allerlei complicaties die je bij een echte operatie wel hebt. Alles is geheel veilig en de meeste mensen merken na één sessie al erg veel verschil. Ze vallen de eerste week al af.

Hoeveel kun je afvallen met een virtuele maagband?
Hoeveel je kunt afvallen met een virtuele maagband is moeilijk te zeggen. Dit is namelijk geheel afhankelijk van de persoon en het aantal sessies. Lang niet iedereen merkt na een paar sessies namelijk al verschil en ook het aantal kilo’s dat je afvalt is per persoon verschillend. Wel wordt er altijd gekeken door een erkende hypnotherapeut wat er
allemaal mogelijk is. Er vindt altijd een uitgebreid eerste intakegesprek plaats, waarbij gekeken wordt naar je doelstelling. Zo kun je ook het idee in je hoofd krijgen dat je meer moet sporten, in plaats van minder te eten. De meeste mensen vallen gemiddeld een kilo per week af met de virtuele maagband. Sommige mensen vallen zelfs meer af. Wel zie je
meestal wel een groot verschil.

Wat moet je doen?
Waar je rekening mee moet houden wanneer je wilt afvallen met een virtuele maagband, is dat je wel hulp vraagt aan een hypnotherapeute. Laat je vooraf voorlichten over de de sessie voor een virtuele maagband en wat je tijdens een sessie kan verwachten. Wat je doel is, wat wil je bereiken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.