shadow

Virtuele maagband

Lijkt het je heerlijk als je binnenkort weer in je favoriete outfit past? Gun jezelf dan een virtuele maagband. Dit is een eenvoudige manier om snel gewicht te verliezen. Het werkt net zo krachtig als een traditionele maagband maar dan zonder operatie. Hoe gaaf is dat! Je voelt je sneller vol waardoor je minder eet. De virtuele maagband wordt in drie sessies geplaatst. Het virtueel maagbandpakket bestaat uit drie sessies. Als bonus ontvang je een geluidsbestand “sneller afvallen” dat je elk moment kunt afspelen. Daarnaast leer ik je hoe je jezelf snel kunt hypnotiseren. Hiermee heb je een krachtige tool in handen dat je voor van alles en nog wat kunt gebruiken zoals onder andere afvallen, stress, gezondheidsproblemen en slaapproblemen.

Lijkt het je heerlijk als je binnenkort weer in je favoriete outfit past?

Gun jezelf dan een virtuele maagband. Dit is een eenvoudige manier om snel gewicht te verliezen. Het werkt net zo krachtig als een traditionele maagband maar dan zonder operatie. Hoe gaaf is dat! Je voelt je sneller vol waardoor je minder eet.
De virtuele maagband wordt in drie sessies geplaatst.

Het virtueel maagbandpakket bestaat uit drie sessies. Als bonus ontvang je een geluidsbestand “sneller afvallen” dat je elk moment kunt afspelen. Daarnaast leer ik je hoe je jezelf snel kunt hypnotiseren. Hiermee heb je een krachtige tool in handen dat je voor van alles en nog wat kunt gebruiken zoals onder andere afvallen, stress, gezondheidsproblemen en slaapproblemen.