Lekkerinjevel liggend

HOUDT

OPEN HUIS !!!

 Het is zover ! Jolanda Jager en Angelique Damhuis brengen hun activiteiten onder in het prachtige pand aan de Wierdensestraat 51 in Almelo. Onder “Lekker in je vel in Almelo ” bieden zij wekelijkse lessen, cursussen en nog veel meer gericht op beweging, ontspanning, plezier, persoonlijke groei en ontwikkeling.

Zaterdag 27 juni houden zij Open Huis. Ben je benieuwd wat er te doen is bij Lekker in je vel in Almelo ? Op het gebied van yoga, mindfulness, begeleiding ouders en kinderen, hypnose, Powerstrips, klank ? Kom dan lekker neuzen bij ons of meedoen met yoga/mindfulness. Of schuif aan bij een lezing

Een programma met gratis workshops, lezingen, ontmoetingen, ontspanning, beweging, klank en nieuws om lekker in je vel te komen, te zitten en te blijven.
Onder het genot van koffie/thee/limonade kun je genieten van heerlijke lekkernijen van Emilija Tornij (o.a. lactose- en suikervrij) en de inspirerende expositie van Cindy Pots.
Voor iedere bezoeker is er een attentie.

Zaterdag 27 juni van 10.00 – 17.00 uur

Een programma met gratis workshops, lezingen, ontmoetingen, ontspanning, beweging, klank en nieuws om lekker in je vel te komen, te zitten en te blijven.

Onder het genot van koffie/thee/limonade kun je genieten van heerlijke lekkernijen van Emilija Tornij (o.a. lactose- en suikervrij) en de inspirerende expositie van Cindy Pots.

Voor iedere bezoeker is er een attentie.

 Programma:

10.30 uur workshop kinderyoga
10.30 uur aan tafel met Jolanda, informatie over hypnose
11.15 uur mindfulness voor tieners
12.00 uur methode PresentChild®

11.00 – 16.00 ieder uur lezingen van Astrid Vester, arts voor natuurgeneeskunde, over Powerstrips. Strips die ondersteunend werken bij alle soorten pijnklachten en ontstekingen, zowel acuut als chronisch. Dit volledig natuurlijke product kan in combinatie met alle andere medicatie worden gebruikt. Er is gelegenheid om de strips uit te proberen.

13.00 uur lezing door luisterkindwerker Manon Rikmanspoel
14.00 uur aan tafel met Jolanda, informatie over hypnose
15.00 uur workshop yoga en mindfulness voor volwassenen
16.00 uur ter afsluiting een ontspannen klankconcert van Pim de Groot

LOCATIE: WIERDENSESTRAAT 51, ALMELO

Wie kun je ontmoeten, horen, ervaren en vragen stellen ?

Angelique Damhuis, van Yogalogica is docente yoga- en mindfulness en kindertolk® methode PresentChild®.
Jolanda Jager, van Hypnose4All, is hypnosecoach, geeft touch therapie en is distributeur van de prachtige Powerstrips.
Astrid Vester, arts voor natuurgeneeskunde, geeft lezingen over een prachtig product genaamd Powerstrips. Deze werken ondersteunend bij alle soorten pijnklachten en ontstekingen, zowel acuut als chronisch. Dit volledig natuurlijke
product kan in combinatie met alle andere medicatie worden gebruikt. Er is gelegenheid om de strips uit te proberen.
Manon Rikmanspoel, Luisterkindwerker, geeft inzicht en handvatten aan ouders die vastlopen met hun kind en niet meer weten wat ze moeten doen. Door energetisch af te stemmen worden problemen opgelost en kan er al snel rust ontstaan in de gezinssituatie.
Pim de Groot, werkt met klank, geeft klankmassages, klankhealing en klankconcerten. Hij laat je deze dag ervaren wat klank doet door middel van een klankconcert.
Cindy Pots, maakt prachtige, inspirerende schilderijen die je deze dag kunt bewonderen en zelfs kunt kopen.
Emilija Tornij, bakt heerlijke zoete taarten en hartige hapjes. Op deze dag kun je o.a. een selectie van haar suiker- en lactosevrije baksels proeven.

Ervaringen

Krachtiger

★★★★★
Hypnose betekent best wel veel voor mij en heeft mij echt super geholpen met al mijn problemen en mijn angsten. ik sta nu echt veel beter in mijn leven door hypnose
- Michael

stopen met roken

★★★★★
Het gaat super met mij! Ik heb niet meer gerookt en denk er ook niet aan. Geen bijwerkingen, ik kan goed slapen en eet gezond. Ik ben niet aangekomen...ongelooflijk blij mee. Ik ga door op de ingeslagen weg. Heel erg bedankt voor je hulp!
- R.

een tevreden mens

★★★★★
In juli 2017 is door Jolanda Jager , in 3 hypnose sessies, bij mij een virtueel maagbandje geplaatst. Dit gaat in alle rust en stilte en na afloop ontvang je van Jolanda een gesproken hypnose-sessie die je thuis kunt afspelen tijdens je zelfhypnose. Wat mij na het plaatsen van de virtuele maagband is opgevallen is het volgende; - je hebt de hele dag een verzadigd gevoel, je mag wel eten, maar het hoeft gewoon niet zo nodig meer - geen last meer van verleidingen, je kunt alles gewoon laten liggen. - je hoeft nooit meer met een honger gevoel naar bed te gaan - je hoeft geen calorieën te tellen of voedsel af te wegen en dat geeft een enorme rust. - inmiddels ben ik toch al een paar kilo's kwijt ( en dat zonder al teveel moeite) Kortom; ik ben een tevreden mens
- C.V.

Virtuele maagband

★★★★★
Mijn naam is Gea en ben 53 jaar. Heb al jaren een probleem met mijn gewicht. Op het internet zag ik afvallen met hypnose ! Heb hier wat over gelezen op het internet en er over nagedacht. En ben aan het avontuur "afvallen met hypnose" begonnen bij Jolanda. Ons eerste contact verliep hartelijk en vertrouwelijk (was voor mij erg belangrijk) Ik moest me toch aan Jolanda "overgeven". Ben aan de 1ste sessie met vertrouwen begonnen. Er gebeurde heel veel, van blij, verdrietig en tevreden ontspannen Het voelde goed en ik was er gewoon bij. Het was niet vaag of raar. Na de 1ste voelde ik mij ontspannen en erg goed. De 1ste week gebeurde er zoveel ik viel van de een in de andere verbazing. -ik ging meer water drinken. -liet de koekjes en snoepjes links liggen. -schepte mijn bord niet meer vol. -ik had geen trek. En viel 2kg af!!! En voelde mij heerlijk De 2de sessie. Daar ging ik ontspannen naar toe, ik wist wat er zou gebeuren. Deze week was de verbazing niet meer zo groot, maar wel bijzonder. Het ging hier om mijn maagband te plaatsen. Sinds dien eet ik echt minder, ben sneller vol. En toch voel ik me goed. De 3de sessie. Ging de maagband nog wat strakker. En ze heeft mij geleerd om de hypnose zelf te kunnen doen. Met hulp van Jolanda. Elke avond ga ik even in "hypnose" om even een moment voor mezelf te hebben. Al met al ben ik blij dat ik het gedaan heb. Ondanks dat ik septisch was. Maar het heeft me meer gebracht ik kan mezelf gemakkelijker ontspannen Voel me goed. Ik val nog steeds af, daar ben ik echt heel blij. Ik heb bijna een jaar stil gestaan viel niet af, maar sinds mij hypnose val ik af, In totaal bijna 4kg en ik val gezond af. Jolanda heel hartelijk bedankt.
- Gea

Afvallen mbv virtuele maagband

★★★★★
Ik ben er blij mee Jolanda. Door de hypnose krijg je echt een andere kijk op eten. Nog nooit zo relaxed een dieet gevolgd. Tussen normale maaltijden door totaal niet met eten bezig zijn, en niks geen getel van calorieën...Heel apart maar het werkt. Dank je wel Jolanda!
- R.

16 kilo afgevallen

★★★★★
Hoi Jolanda. Ik wil laten weten hoe het met me gaat. Ik ben 24 jan voor het eerst bij je geweest. Zijn nu aantal weken verder en het gaat super. Ben al 16 kilo kwijt. Soms sta ik een week stil en zo val ik 2 kilo per week af. Ik eet netjes 3 maaltijden. Geen honger gevoel. En eet gewoon met de pot mee. Tuurlijk denk ik soms nog aan chips en af en toe pak ik het ook. Maar dan is het weer klaar. Nu dik 2 wk geleden dat ik chips gepakt heb. Taal dr niet naar dan. Terwijl ik normaal elke dag een zak nam. Heel bijzonder allemaal en ben dan ook super blij dat ik de stap genomen heb om naar jou toe te gaan. Regelmatig luister ik wel je audioberichtje af voordat ik ga slapen. Ik vertel iedereen die het maar horen wil. Nogmaals ik heb er geen seconde spijt van. Gr. H.
- JJ

MIJN VICIEUZE CIRKEL

★★★★★
MIJN VICIEUZE CIRKEL. Na een lange periode met overgewicht, de stap gedaan en een afspraak gemaakt om de virtuele maagband te laten ‘plaatsen’. Ik zat in een dip, kon slecht lopen en mijn huisarts raadde mij een maagverkleining aan. Dat was voor mij het duwtje in de rug om de stap te zetten. De eerste keer kwam ik terug met hoofdpijn, omdat je in dat ene uur zoveel informatie, emoties, indrukken en ervaringen te verwerken krijgt. Maar na 1 week kon ik veel beter lopen, had veel meer energie, pakte daardoor veel dingen op en beweeg daarom meer, kan de ‘gevaarlijke’ tussendoortjes met gemak laten staan, slaap langer, kortom een doorbraak van mijn vicieuze cirkel. Inmiddels ben ik 12 kilo afgevallen. Het gaat niet vanzelf, je moet veel in beweging zetten (incl. jezelf) maar je krijgt er gewoon lol in. Inmiddels heeft ook de inhoud van mijn keukenkastjes een metamorfose ondergaan. Je bent helemaal anders bezig met eten en het gevecht tegen andere meningen (incl. de huisarts) kan ik aan door de energie en het geloof in mijzelf.Jouw audioberichtje ter ondersteuning heb ik wel nodig! Jolanda, je hebt mij uit mijn vicieuze cirkel gehaald en daardoor een ander leven gegeven.
- Marian